Vanhan blogin viimeiset päivät

Kopioin juuri käsipelillä talteen vanhan Yrttimaan aikakirja -blogini kirjoitukset ja kommentit. Luulen, että poistan blogin kokonaan tässä lähipäivinä. Ei kai kaiken tarvitse olla verkossa loputtomiin?

(No, eikös vieläkin ole erilaisia nettiarkistoja, jonne nuokin lienevät kopioituneet?)

2 kommenttia artikkeliin ”Vanhan blogin viimeiset päivät

  1. Totta kai tarttee olla verkossa loputtomiin! Siksihän se on keksitty!

    No, ihan vakavasti puhuen: onko vanhan blogin säilyttämisestä haittaa? Jos sen poistaa, kaikki muualta olevat linkit (ml. Google) vanhoihin viesteihisi menevät rikki. Jos sen sijaan vain vaihdat vanhan blogin leiskaan tiedotteen, mistä blogi nykyään löytyy, saattaa joku linkin tai hakukonetuloksen kautta sivulle päätynyt virheilmoitukseen törmäämisen sijaan löytää sitä kautta näille uusille sivuille.

Kommentointi on suljettu.