Mitä näkyy?

Jouduin asentamaan koneen ohjelmistot uusiksi. Se kovalevyistä, jolla oli käynnistysosio, tilttasi. Niin käy kaikille kovalevyille ennemmin tai myöhemmin. Onneksi kaikesta oleellisesta oli ajantasaiset varmuuskopiot (ja datat joka tapauksessa eri fyysisillä levyillä). Nyt käynnistys-, käyttöjärjestelmä- ja ohjelmisto-osio on pyörivän kovalevyn sijaan uudenaikaisella SSD-levyllä, joka on oikeastaan vain eräänlainen iso muistitikku. Ei pyöriviä osia, vie vähemmän sähköä, tuottaa vähemmän lämpöä, on äänetön. Ja perinteistä kovalevyä nopeampi.

(Myös Kontakt-sampleriohjelmiston tiedostot ovat omalla SSD-levyllään, ja niiden kohdalla nopeuden todella huomaa.)

Joka tapauksessa samalla tuli asennettua Firefoxin uusi versio (8.0), joka jostakin syystä näyttää blogin sivupalkin vasta näiden varsinaisten tekstien alapuolella. Internet Explorerissä kaikki näkyy ihan oikein. Mitenkäs teidän selaimillanne?

4 kommenttia artikkeliin ”Mitä näkyy?

  1. Tämän Macin Chromessa (16.0.912.41 beta) näkyy oikein. Samoin Firefoxissa (8.0.1).

  2. Ihan okei näyttää sekä Safari (5.11) että Firefox (8.01). Koneena tietty Mac.

  3. Kappas, mukava kuulla. No, toivotaan että asia korjautuu seuraavalla Ffoxin pikkupäivityksellä.

    1. Sivupalkki pomppasi oikealle paikalleen minullakin, kun suurensin selaimen tekstikokoa. Mielenkiintoista…

Kommentointi on suljettu.