Klassikko amatöörin käsittelyssä

Mainitsinkin perjantaina tehneeni Real World Remixed -sivuston kilpailuun oman remiksaukseni Peter Gabrielin ”Not One Of Usista”. Tältä tämä kipeä pikku pläjäys sitten kuulostaa:

Nimi ”Seals on Us” on peräisin siitä, että parin PG:n vokaaliraidan nimenä oli sivulta ladattavissa olevassa tiedostopaketissa ”Seals”… eikä ihan syyttäkään.

(Mwah-nimimerkkiä olen käyttänyt erinäisillä ulkomaisilla musiikkifoorumeilla jo varmaankin toistakymmentä vuotta. Sanalla on monia merkityksiä, yksi niistä on onomatopoeettinen kuvailu nauhattoman basson soundista.)

* * *

Kävin muuten tänään Yleisradiossa puhumassa Juha Pulkkisen kanssa Babylon 5 -televisiosarjasta – olenko muuten koskaan maininnut diggailevani sitä? Juha käyttää tuota nelikymmenminuuttista haastattelua Television tiiliskivet -sarjansa toisen tuotantokauden jaksossa, joka kuullaan radiossa joskus elokuun tietämissä.